Workshop zilveren sieraden maken op locatie

Bij deze Workshop Sieraden maken is inbegrepen:

  • Workshop 
  • Materialen

  Prijs: € 65 p.p. op basis van minimaal 8 personen.

  Bij minder personen betaalt u wel voor 8 personen. Deze workshop kan op iedere locatie gehouden worden. Heeft u een locatie informeer dan gerust naar de mogelijkheden en meerkosten in verband met de reiskosten.

  De prijs van deze workshop sieraden maken is geldig tot en met 31 december 2023.

Maak je eigen sieraad

Niet bekend met edelsmeden en werken met zilver? Dit is een unieke workshop die in heel Nederland geboekt kan worden. Techniek wordt waar nodig besproken, maar het spelen met zilver staat centraal. Wij gaan vooral voor het plezier met elkaar, maar er wordt ook zeker veel geleerd en u gaat naar huis met een prachtig sieraad. Op verrassende wijze ontstaan namelijk de mooiste sieraden.

Ingrediënten van de workshop

  De zilveren sieradenworkshop is bedoeld voor deelnemers die niet of nauwelijks bekend zijn met het werken met zilver.

  In deze workshop staat niet het edelsmeden maar het spelen met zilver centraal. Techniek wordt zonodig besproken, we gaan vooral voor het plezier en het doen. Door onze werkwijze ontstaan de producten schijnbaar vanzelf. Je zult op verrassende wijze kennismaken met het materiaal en de mogelijkheden. 

Duur van de workshop

De duur van de workshop is afhankelijk van het sieraad die je gaat maken. Voor een eenvoudig sieraad heb je ongeveer 2 tot 2,5 uur nodig. Wil je een extremer sieraad of een hele collectie maken dan kan dat ook.

8.0 | 3 reviews

Reviews van gasten

Rowena

8

Het was heel gaaf, leuke mooie ringen gemaakt

Anoniem

8

Workshop zilveren sieraden maken is een leuke activiteti met mooie resultaten. We hebben ons erg vermaakt. De sfeer was ontspannen en gezellig!

Anoniem

8

Met dank voor alle aandacht en de gezellige sfeer. alle dames vonden het ontzettend leuk en leerzaam, zeker iets om door te vertellen. Met Vriendelijke groet. G.de Ruiter-Kooijman

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Een kunstenaarscollectief zonder neuzelaars .. Lekker doen in korte tijd veel beleven en ontdekken jezelf met jezelf verrassen en vooral veel plezier beleven met waar je mee aan het werk bent.

Faciliteiten

Op onze basis locatie beschikken wij over diverse mogelijkheden. Bijna iedere denkbare faciliteit is beschikbaar.

Ligging

De locatie is gelegen op een landgoed in de Veluwse bossen. Hier is eigenlijk van alles mogelijk. Verder werken wij op diverse locaties in het gehele land.

Omgeving

In de omgeving is van alles te beleven, er is een zeer gevarieerd wandel en fietsgebied.