Fiets-vaarvakantie over de prachtige Maas en Fiets Route Ravel

Dit arrangement is inclusief:

  • Welkomst Champagne Of Café Complet
  • 7 Dagen River Cruise, 6 nachten aan boord, 5 sterren hotelschip Miró *****
  • logies -Kapiteins ontbijt, lunch / lunchpakket / drink
  • 2-Persoons luxe hut met dubbelbed -eigen badkamer met douche, toilet en wastafel, Fohn
  • Elke hut satelliet TV, DVD, radio -Airco, safe, CV
  • Afternoon Tea / Koffie
  • Handdoeken - bedlinnen - maidservice
  • Elke dag Kabine reiniging
  • Fietshuur, eersteklas merkfiets (Gazelle Chamonix 2013) met handremmen, zijtassen, extra lange instap, 8 versnellingen, fietscomputer, regenponcho, helm, reparatiemateriaal en een dubbel veiligheidsslot
  • Route fietskaarten, wandelkaarten en routebeschrijvingen + toeristische info
  • Elke dag tour bespreking met toeristische informatie
  • Meertalige reisleiding aan boord
  • Citywalk in historisch Luik en bezoek café Chantant Le Jardin des Ollivette.
  • Gezellige Familiaire sfeer

Prijs: € 795 p.p.p.w. + € 98,50 haventax - doorvaartrecht - toeristenbelasting - fietsverzekering.

TIP

Maastricht - Parijs & Parijs - Maastricht Vanaf 21 september 2020 en vanaf 11 oktober 2020 maakt de Miro ook de 15 daagse Boat en Bike special Maastricht - Parijs. Dit bijna ALL inclusive Luxe arrangement kunt u boeken vanaf € 1872 p.p. Informeer naar de mogelijkheden. Dit Heerlijke schip is ook voor uw vriendengroep of familie trip met maximaal 10 gasten een echte aanrader. Informeer naar de mogelijkheden voor uw gezelschap.

Dit arrangement is te reserveren in de periode van 2 april 2020 tot 11 oktober 2020.

Fiets Vaar vakantie Vakantietip voor levensgenieters

Alle weken vanaf 2 april tot 21 sept. varen wij in 2019 De Route Limburg Sensationeel:
Maastricht - Luik - Angleur - st. Pieters voeren- Eijsden - Kanne - Maasmechelen - Bree - Achel -Thorn - Maaseik - Born - Maastricht

vanaf 21 sept. 2020De 15 daagse Fiets-Vaarvakantie Special Maastricht - Parijs en Parijs - Maastricht

vanaf 11 Okt. 2020Groeps- of privé Fiets Vaar vakantie met het luxe Hotel Yacht Miró ***** en een First class Gazelle Electro Fiets. U start met het in 2012 prachtig gerestaureerde en historische Hotel Yacht Miró ***** - Gentlemen Yacht 1928. Een afwisselende Fiets- en Vaarvakantie door 3 landen. De tour begint te Maastricht in de Yachthaven Pietersplas in de directe omgeving van het congrescentrum, waar de verdragen van Maastricht zijn gesloten. De routes voeren ons door het prachtige en gastvrije Waalse Maasdal, de voerstreek - de Haspengouw - het Nationaal Park Hoge kempen en het heerlijke Limburgse Maas Land een geweldig mooi historisch landschap ingebed tussen België - Nederland en Frankrijk. De fietsroutes voeren ons over prachtige totaal vlakke en bijna autovrije fietspaden, plaatselijke straten en kleine weggetjes. Geen speciale lichamelijke vereisten - moeilijkheidsgraad 1 tot 2,5. U kunt grotendeels uw eigen fiets km bepalen. Ook voor niet fietsers zijn de dagtrips met de boot gezellig en interessant.

Het programma

  "In Maastricht begint Italië" beweren de Limburgers, want hier schijnt de zon dubbel zo veel als in de rest van de Lage Landen. De tour gaat door prachtige steden en licht glooiende landschappen. Gefietst wordt op de fiets Route Ravel, en het Limburgse knooppunten route systeem een avontuurlijke, vlakke en goed bewegwijzerde fietsroutes met eerste klas meest vlakke en autovrije fietspaden. langs de Prachtige Maas en het Prachtige Vlaams Limburgse land.Aan de horizon ontdekt u bv.de historische stad Luik, ook wel Het kleine Parijs aan de Maas genoemd. Een stad vol parken en tuinen, en al lang niet meer de zwarte Kolenstad van vroeger. Luik heeft een indrukwekkend industrieel erfgoed en de wereldberoemde zondagmarkt La Batte. De tour leidt u verder via de voerstreek naar Eijsden met het indrukwekkende kasteel Eijsden . en naar Kanne Vergeet hier niet het Geweldige Kasteel en de chocolademakers in het centrum te bezoeken! De tocht volgt de kleine kanalen in westelijke richting Naar Lanaken - Maasmechelen en Bree en trakteert u op prachtige vergezichten - steile Rotsen - donkere bossen en schilderachtige rivier oevers. Onderweg naar het nationaal park Hoge Kempen passeren we bezienswaardigheden die een bezoek zeker waard zijn, zoals de vele koperslagerijen en de middeleeuwse ruïnes o.a. Pietersheim en het beroemde Benedictijner klooster van Achel met kaasmakerij en Kloosterbierbrouwerij. In Thorn springt de prachtige abdij kerk meteen in het oog. de Witte Klooster stad biedt u een ongekend historisch perspectief. Ook de nabij gelegen heerlijkheden in het oude Maasland zijn de moeite waard om te bezichtigen. Bijvoorbeeld de vele kastelen, musea en wijngaarden van het Maasland en niet te vergeten de gastvrije lokale gastronomie met heerlijke Limburgse Vlaai - streekgerechten en de beroemde Klooster Bieren. Op weg naar Maasbracht en Born passeren we de machtige sluizen aan het Juliana kanaal. Donderdag avond bezoeken we Historisch Maastricht en maken we een romantische avondvaart met de Miro terug naar naar de Pietersplas.

Genieten op het Salonyacht Miro

Het Hotel Yacht Miró ***** is daarbij uw luxe varende hotelletje dat u begeleidt op uw vakantie en uw comfortabel thuis is gedurende deze reis, zodat het dagelijkse koffers pakken niet nodig is. U fietst of wandelt lekker zonder problemen tot u het schip weer op de afgesproken plaats ontmoet. Natuurlijk kunt u ook een dagje fietsen overslaan, lekker uitslapen en heerlijk van de vaartocht genieten aan boord met een boek of lekker luieren in een comfortabele stoel aan dek. En natuurlijk is er tijd genoeg voor een museumbezoek of een stadsboemel. Een fijne ambiance en maximaal 10 gasten aan boord.

Tour gegevens
Totale lengte per fiets circa 185 km. Totale lengte per schip circa 190 km. Vrijwel vlakke en enige licht glooiende fietspaden en lokale wegen, alternatieve fietsroutes zijn mogelijk. Moeilijkheidsgraad I/II. Mooie vlakke fietsroute over bewegwijzerende Knooppunten route netwerk Vlaanderen. Langere of kortere Fiets routes zijn geen probleem.

Faciliteiten

Verzorging
's Morgens een goed verzorgt Kapiteinsontbijt met alles wat er bij hoort, het lunchpakket voor 's middags kunt u zelf samenstellen aan de ontbijttafel. Afternoon Tea en Koffie. Diner naar de beste Belgische en Franse tradities in de plaatselijke restaurants (diners niet inclusief). Bij de Route- Maastricht Parijs is 12 x het avond Eten in de Prijs Incl. Luxe nieuwe Electro fietsen Nieuwe First class Alum zeer lichtlopende Electro fietsen Gazelle Orange Energy met 100 km accu en 8 versnellingen, antilek banden 2 Rollerbreak handremmen, extra lage instap, traploos verstelbaar sportstuur en een comfortabel gellzadel. Compleet met 2 fietstassen, fietscomputer, regenponcho fietshelm en veiligheidsvest en natuurlijk een zadeltasje met klein reparatiemateriaal.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

De Miró is een Luxe * * * * * sterren salonjacht van 26m lang en 4.45m breed. Het is in 2005 geheel gerestaureerd en van alle gemakken voorzien. Het interieur is in de stijl van de Spaanse kunstenaar Joan Miró, naar wie het jacht ook vernoemd is. De inrichting is in de luxe stijl van de twintiger jaren gehouden.

Faciliteiten

De Miró heeft 5 luxe 2-persoons hutten, 4 met dubbelbed een hut met etage bed. Betimmert in kersenhout met in elke hut een marmeren douche/ wc ruimte, wastafel en föhn. Natuurlijk ook C.V. en airco, welke hutonafhankelijk te regelen zijn. een zitbankje, satelliet kleuren TV, eigen safe, 220 volt boordnet, Een fax, telefoon en een computerfaciliteit zijn aan boord.Het jacht heeft een beschut achterdek, brede gemakkelijke trappen en brede gangboorden. Een groot voordek met zitgelegenheid maakt het geheel af.

Extra

Parkeren
U kunt betaald parkeren op het haven parkeerterrein.

Extra
Boot Bed & Bike arrangement: huur een First Class Fiets, compleet met routekaarten, helm, fietstassen, computer en poncho voor slechts € 12,50 per persoon per dag.

Omgeving

In plaats van in een hotel kunt u ook op een prachtig luxe Hotel yacht verblijven. Dat mooi beschut ligt afgemeerd in het Bassin in het hartje van de oude stad, echt midden in de historische binnenstad op loopafstand van De Markt. Het is weer eens wat anders, en enorm romantisch In een echte Scheepshut. Tijdens uw verblijf heeft u alle tijd om op uw gemak de stad te verkennen. Heerlijk winkelen, fietsen, De Thermen 2000 bezoeken, naar een concert, een disco of het theater gaan.