4-daags Genieten arrangement in het Zuid-Limburgse Epen

Dit 4-daags Genieten in Zuid-Limburg arrangement is inclusief:

  • 3 overnachtingen
  • Welkomstdrankje bij aankomst
  • Elke dag een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 x Een (h)eerlijk diner
  • Wij bieden u een kaart met routebeschrijvingen aan
  • Wij serveren u een traditionele afternoon Tea in de lounge of in de tuin

Prijs: € 265,00 p.p. op basis van een 2-personen op een kamer.
Prijs: € 394,50 p.p. op basis van 1 persoonsbezetting.

Toeslagen:

  • Toeristenbelasting: € 1,75 p.p.p.d.
  • Kamer met balkon € 15,00 per nacht
  • Junior Suite € 30,00 per nacht
  • Appartement suite € 48,00 per nacht

De prijs van dit 4-daags Genieten in Zuid-Limburg arrangement is geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

4-daags arrangement Aangenaam Zuid-Limburg

Kom naar het Zuid-Limburgse Epen om volop te genieten van het heuvellandschap, heerlijk te fietsen of te wandelen. Met dit 4-daags arrangement kunt u echt even genieten.

Genieten in Limburgs Epen

Genieten in een heerlijk stijlvol 4 sterren hotel in Epen, in het Zuid Limburgse Heuvelland met sfeer, rust en comfortabele kamers. In het restaurant kunt u (h)eerlijk eten van gerechten met een Limburgs tintje.

Wandelen en fietsen kunt u te kust en te keur in de omliggende heuvels van het prachtige Zuid Limburg. Het hotel heeft een eigen schaduwrijke tuin en een ruime parkeerplaats. U kunt hier als gast gratis gebruik van maken, net als van de WIFI en het binnenzwembad en de sauna.

In de lounge kunt u op uw gemak zitten bij de openhaard of, met uitzicht over het Bovenste Bos, genieten van een Afternoon tea. Zuid-Limburg is Nederlands eigen stukje buitenland. Het Heuvelland lijkt in de verste verte niet op wat u gewend bent.

In Epen waant u zich, omringd door zwart-witte vakwerkhuizen en glooiende groene hellingen echt in het buitenland. En toch hebt u het prettige gevoel een beetje thuis te zijn. Immers, de Limburgers verstaan u zonder problemen. Bovendien zal de Limburgse keuken u vaak bekend voorkomen.

Het 4-sterren hotel en de kamers

  Ons hotel heeft alle faciliteiten die bij een 4-sterren hotel horen: moderne kamers, met eigentijds comfort, een lift en een (h)eerlijke keuken. De culinaire verrassingen die hier worden bereid, serveren wij u graag in het sfeervolle restaurant of in de lounge.

  Kamers
  De kamers zijn zoals u van een 4-sterren hotel kunt verwachten voorzien van eigentijds comfort, een kluisje, kabel TV, minibar, telefoon, Nespresso aparaat en een luxe badkamer. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning. Alle hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van het binnen-zwembad en sauna.

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

W. Hermsen - Peters

8

een leuk en gezellig verblijf gehad wij twee broers en vier zussen met onze partners goed verzorgt aardige familie mooie omgeving voor herhalingvatbaar.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • fitness
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie
 • Airconditioning
 • Sauna

Onze partner

Algemeen

Het hotel is een heerlijk stijlvol 4 sterren hotel in Epen, in het Zuid Limburgse Heuvelland met sfeer, rust en comfortabele kamers. Het hotel beschikt over een binnenzwembad, sauna en 4 hotel appartementen. Wandelen en fietsen kunt u te kust en te keur in de omliggende heuvels van het prachtige Zuid Limburg.

Faciliteiten

Het hotel heeft alle faciliteiten die bij een 4-sterrenhotel horen: moderne kamers, met eigentijds comfort, een lift.  Het binnenzwembad, de sauna en de fitnessruimte is gratis beschikbaar voor alle hotelgasten.


Kamers


Alle kamers zijn inclusief:


Safe - Kabel TV - Telefoon - Parketvloer - Luxe badkamer - Airconditioning - Nespresso - gebruik Wi-Fi - gebruik parkeerplaats - gebruik zwembad - gebruik sauna - uitgebreid (Heuvelland) onbijtbuffet - bereikbaar via lift.


Er zijn luxe kamers met douche of bad van 22m2, 2x een 1-persoonsbed op de kamer.


De luxe kamers met balkon zijn ook 22m met douche of bad en 2x een 1-persoonsbed. Op deze kamer is een extra bed bij te plaatsen.


De junior suites zijn 39m2 en hebben met douche of bad en 2x een 1-persoonsbed. Op deze kamer is een extra bed bij te plaatsen.


De Suite Familiekamer is 55m2 en heeft een douche en bad en 2x een 1-persoonskamer en een stapelbed. Op deze kamer is een extra bed bij te plaatsen.

Ligging

Het hotel is gelegen aan de rand van het dorp Epen temidden in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Vanuit de tuin kunt u genieten van een uitzicht dat enkele kilometers ver rijkt, zelfs tot over de Belgische grens.

Omgeving

Zuid-Limburg is Nederlands eigen stukje buitenland. het Heuvelland lijkt in de verste verte niet op wat u gewend bent. In Epen waant u zich, omringd door zwart-witte vakwerkhuizen en glooiende groene hellingen echt in het buitenland. En toch hebt u het prettige gevoel een beetje thuis te zijn. Immers, de Limburgers verstaan u zonder problemen. Bovendien zal de Limburgse keuken u vaak bekend voorkomen. Epen is de ideale uitvalsvasis voor vele wandel- en fietroutes. Met de auto bent u zo in de steden Maastricht, Aken en Luik. De Voerstreek, de Ardennen en de Eifel zijn eveneens in de naaste omgeving.